Projek Endowmen Taman Alumni UTHM “1 Pokok, 1 Alumni”

1 OKTOBER 2020

Place/Venue:
UTHM.

Pusat Kemajuan Kerjaya & Alumni dengan kerjasama Pusat Wakaf & Endowmen UTHM,

Projek Endowmen Taman Alumni UTHM diurusetiakan oleh Pusat Kemajuan Kerjaya & Alumni dengan kerjasama Pusat Wakaf & Endowmen UTHM, dengan sasaran 30 buah pokok Bucida Molineti / Bucida Putih dalam menjayakan Taman Alumni UTHM.

Taman Alumni UTHM bakal menjadi mercu tanda penghargaan tertinggi Alumni kepada Universiti sebagai tanda prihatin dan menyokong penuh Kempen Sayangi UTHM.

Ayuh, peluang untuk melakukan sumbangan dengan 1 Pokok bernilai RM 500 atau 1 Bahagian bernilai RM 50 dan seterusnya. Nama penyumbang akan ditempatkan pada Plat Nama Penyumbang Taman Alumni UTHM.